EY Entrepreneur of the Year 2015 -yrittäjäkilpailun tuomaristo palkitsi yli 60 eri suomalaisyrityksen joukosta yhteensä 13 ansioitunutta kasvuyrittäjää. Palkintoja jaettiin viiden maantieteellisen alueen omistajayrittäjille. Alueidensa palkittujen voittajien yritykset ovat kasvattaneet liikevaihtoaan yhteensä 425 prosenttia kolmessa vuodessa ja työllistävät yli 1 200 henkilöä.

Niko Lindfors Vihermali Oy:stä on yksi kilpailun voittajista Uudeltamaalta.

niko kasvuyrittäjä 2015Uudeltamaalta aluevoittajiksi kruunattiin kuusi yritystä: mobiilipeliyritys Supercell Oy:n Ilkka Paananen; muumibrändiä hallinnoivan Moomin Characters Oy:n Sophia Jansson ja Råleff Kråkström; brändien ”tavaratalon”, perheyhtiö Berner Oy:n Hannes ja Peter Berner; viherrakentamiseen erikoistunut Vihermali Oy:n Niko Lindfors; mm. mobiilimaksuväline ePassin takana oleva internet-teknologiayritys Tech Consulting Groupin Risto Virkkala sekä toimitusketjujen hallinnointiin keskittynyt ohjelmistoyritys Relex Oy:n Mikko Kärkkäinen.

Voittajayritykset luovat toivoa Suomen talouskasvulle

EY:n vuodesta 2003 lähtien Suomessa järjestämä kilpailu etsii vuosittain yrittäjien joukosta kovia kasvajia ja vastuullisen liiketoiminnan rakentajia. Joukkoon mahtuu niin nuoria nousijoita kuin peräänantamattomia perheyrittäjiä, joita yhdistää kannattavasti kasvava liiketoiminta ja lupaavat tulevaisuudennäkymät.

Pihan rakentaminen ja hoitopalvelut oikeuttavat kotitalousvähennykseen.
Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

huvila&huussi400

Vihermali Oy rakentaa Nelosella pyörivän Huvila ja Huussi ohjelman kesämökkipihoja. Olimme mukana vuoden 2016 ohjelmassa jo 9:ttä kesää. Nyt tv:ssä tulevat lähetykset on tehty ja kuvattu vuonna 2015.

Ihmiset kiinnittävät entistä enemmän huomiota myös kesäasuntojensa pihapiiriin ja ympäristöön. Vastaamme tähän kysyntään, joten nykyään toimintapiiriimme kuuluvat myös mm. kesämökkien pihojen kunnostukset.

logo vihermali

VIHERMALI OY 
Sahamäenpolku 11,
01860 Perttula 
Puhelin: (09) 290 2070 
vihermali@vihermali.fi

soita

Ylös