turva alustat

MULTIKUM on valettava, iskuja vaimentava ja saumaton alusta esim. lasten leikki- ja liikuntapaikoille.

Olemme erikoistuneet valettavien turva-alustojen tekemiseen. Olemme valaneet viimeisen 10 vuoden aikana tuhansia neliöitä erilaisia turva-alustoja. Käytämme Kompanin maahantuomaa Multikum rouheita.

MULTIKUM on valettava, iskuja vaimentava ja saumaton alusta esim. lasten leikki- ja liikuntapaikoille.

Multikumin pintaosa koostuu synteettisestä, UV-suojatusta EPDM-kumirouheesta ja pohjaosa kierrätetystä raskaan kaluston rengaskumirouheesta, sekä erityisestä sideaineesta, joista saadaan aikaan kestävä ja joustava turva-alusta.

Valettavasta turva-alustasta voidaan vapaasti suunnitella erilaisia muotoja ja kuvioita leikkipaikan teeman mukaan. Vakiovärejä on 13. Valikoimamme sisältävät myös MULTIKUM-erikoisvärejä (mm. väriyhdistelmiä, joihin on sekoitettu neljää eri värirouhetta), joiden avulla alueelle saadaan yksilöllinen ilme.

Valettavasta turva-alustasta voidaan ideoida värikkäitä putoamisalustoja, polttopallorinkejä, ruutuhyppymerkkejä, pihasählyalustoja tai vaikkapa tasapainoreitistöjä. MULTIKUMissa mielikuvituskaan ei ole rajana!

Valettava turva-alusta

soveltuu sekä ulos että sisälle, niin tasaisille kuin kalteville ja kukkulaisillekin pinnoille. Valettava turva-alusta muotoutuu helposti leikkivälineiden tolppien ympäri. Saumattomana alustana MULTIKUM minimoi lisäksi kompastumisvaaran turva-alueella.

MULTIKUM valettavaa alustaa voidaankin käyttää monissa eri kohteissa: leikkialueilla, puistokäytävillä, urheilualueilla, kahluualtaissa ja uima-altaiden ympäristössä, vanhainkodeissa, seisoma-alustana autotallien ja varastojen lattioissa jne.

MULTIKUM-turva-alusta on helppo pitää puhtaana ja se kuivuu nopeasti sateen jälkeen, estäen vesilammikoiden ja kuoppien muodostumisen keinujen alle ja liukumäkien päihin.

MULTIKUM täyttää EN 1177-turvallisuusstandardin vaatimukset.

Vihermali - Täyden palvelun viherrakentaja

Ota yhteyttä meihin Yhteystiedot-sivullapyydä meitä ottamaan yhteys lomakkeella tai soita (09) 290 2070, niin kerromme lisää valettavasta turva-alustasta sekä sen erilaisista käyttömahdollisuuksista.

Powered by BreezingForms

View the embedded image gallery online at:
http://vihermali.fi/palvelut/turva-alustat#sigProId7cebba0137
.